0
  •      

Категории

Вижте всички статии

Интериор в стил "бохо" - игра без правила

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

"Бохо" или "бохо шик" е дизайн за тези, които искат домът им да бъде пълен с живот, безгрижие и смели цветове. Този начин на оформление на пространството идеално пасва на творческите натури, които притежават свободния полет на фантазията.

 

 

Стилът "бохо" или "бохо шик" води началото си от думата "Бохемия", едноименна област в Чехия, населяване от многобройно население от номадски произход. Това обеснява сходството на този стил с начина на живот на този народ. Той е ярък, малко разхвърлян, непостоянен, творчески и максимално свободен. 

 

От начало стилът "бохо" се използва в облеклото, а в последствие навлиза и в интериора.

Колекцията от плочки и гранитогреси "Boho Essentials" предава богатството от цветове, принтове и разнообразни визии, като по този начин ни позволява да въведем този така зареждащ стил и в банята. 

 

             

 

Най-разпространените цветове за бохо стила са топлите и натурални нюанси на почвата - кафевия, маслиновия и теракотен цвят, както и метала. Тоновете на скъпоценните метали и камъните, наситеновиолетово, огненооранжев и електрическо синьо са едни от задължително присъстващите.

 

Главен принцип при оформление е изборът на обединяващ елемент. Това може да бъде доминиращ цвят или стил. 

Единственото табу в този стил е използването на изкуствени материали.

Керамичните плочки и гранитогреси, както и дървото са най-подходящи за създаване на дом или баня в стил "бохо". 

Колекцията плочки "Boho Essentials" се изработва във типичен за този стил размер 20х20см и тъй като са гранитогреси могат да бъдат полагани както в дома и банята, така и в екстериора - терасата, верандата или двора. 

Разгледайте разнообразието от модели плочки в тази така зареждаща колекция!

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари