0
  •      

Категории

Вижте всички статии

Идеи за пролет в банята

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Пролетта е прераждането на природата, пробуждането за нов живот, цъфтежа на всичко около нас.

Пролетта изпълва с радост душите ни, дава ни много светлина,  зарежда ни с позитивна енергия и  желание за нови преживявания.

Нежността, свежестта и цветовете на пролетта могат да бъдат вашата жизнена среда не само през този сезон, а през цялата година. Ако обичате пролетта и решите да я пресъздадете във Вашата баня, можете това Ваше решение да съчетаете с богатите възможности , които ще Ви предложи АБ Витра – от огромния избор от плочки, гранитогреси, санитарен фаянс, смесители,  мебели и обзавеждане за бани до най-оригиналните идеи за дизайн на Вашата баня, от които ще се чувствате изпълнени с живот при всяко влизане в нея.

Ето някои идеи и предложения за дизайн и обзавеждане на баня, които могат да превърнат Вашето помещение в място, зареждащо с пролетно настроение:

  • Изберете свежи цветове

Един от начините да постигнете пролетно настроение в банята е да изберете стенни и подови плочки, мивки и тоалетни чинии в свежи цветове. Зеленият цвят олицетворява  природата, растежа, хармонията, свързва се с пробуждането на първичната вода  и на живота. Всеки нюанс на този цвят – от наситено зеленото до бледозеленото и жълто-зеленото, е подходящ за внасяне на свежо настроение в банята.

 

 

 

  • Пастелните тонове, розовото, жълтото, синьото са част от нежността, яркостта и красотата на пролетта в банята.

 

 

 

  • Внесете цветята, растенията, дървото и камъка в банята

Ако искате да се почувствате сред природата, съчетайте плочките с визия на дърво и на камък с флорални акценти. Тази хармония ще създаде усещане за истински дзен, който ще Ви помогне да релаксирате или просто да се почувствате сред природата.

Гранитогресите с визия на дърво в топлите натурални цветове могат да бъдат използвани за облицовка и настилка на Вашата баня, а цветните мивки и тоалетни чинии в оранжево, розово, синьо, жълто могат да бъдат уникална комбинация за изграждане на стилна, винаги актуална и зареждаща баня.

 

 

 

„Пролетта е сезон за душата – да възстанови силата си.“ – Лайла Акит

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари