Ефективно и безшумно почистване „JET FLUSH“

Иновативната технологията за почистване “Jet Flush” осигурява изключително лесно почистване и поддържане на максимална хигиена на тоалетните чинии.

Вместо стандартния начин на изливане на чистата вода  през каналчета под ръба на тоалетната чиния отгоре надолу, новата технология  елиминира местата за натрупване на микроби и бактерии.

Новата система е снабдена с Jet Stream System –  резервоар под нивото на водата и изключително ефективна и мощна всмукателна функция, която осигурява равномерното обливане с чиста вода на цялата вътрешна повърхност на тоалетната чиния.

Тази система на измиване е изключително ефективна и безшумна.

Тоалетните чинии, произведени с Jet Flush са с изцяло гладка вътрешна част, а този нов дизайн спомага за 100 % почистване на цялата повърхност.

 

 

Цветни идеи за баня

Индивидуалното цветоусещане е част от същността на всеки човек. Наситеността на цветовете се възприема различно от всеки от нас.

Съвременните материали в областта на обзавеждането за баня предлагат множество възможности, с които да внесем цвят и настроение в ежедневието си. Класически вариант за цвят в банята са подовите и стенни плочки с богато разнообразие от цветове и декорации.

Днес бихме искали да представим на вниманието ви един изискан и изключително елегантен начин да оцветите интериора на вашата баня чрез дизайнерски санитарен фаянс и мебели за баня в 16 цвята : черен, червен, оранжев, жълт, зелен, син, антрацит, сив и лилав.

Мебелите са влаго и водоустойчиви, изработени от висококачествен МДФ, с различни варианти на стилове и повърхности.

Мивките и тоалетните също се предлагат в 16 цвята и в два варианта за повърхност – мат и гланц.

Възможността за съчетаване на различните цветове санитарен фаянс и мебели за баня ви позволяват да направите своята уникална комбинация, която да внесе по изключително елегантен начин цвят в дизайна на вашата банята.

 

 

 

Гранитогресът – камък и дърво

Природата и нейните неповторими форми винаги са били предизвикателство за човека.

Камъкът и дървото намират своето място както в природата така и в нашето ежедневие и заобикаляща среда.

Съвременните технологии и иновации успешно пресъздават естествените материали.  Такъв продукт е гранитогресът. Основните предимства на гранитогреса са: водопоглъщане близо до 0%, висока износоустойчивост, мразоустойчивост и изключителна здравина. Повърхностите могат да бъдат  мат, лапато, полирана и противоплъзгаща.

Най-новите серии гранитогрес с визия на камък и с визия на дърво се произвеждат по технологията „Digital print „.

Плочките се предлагат в широк диапазон от рамери – 33х33 см., 45х45 см., 30х60 см., 60х60 см., 45х90 см. и 80х80 см.

Богатството от повърхности, размери и стилове на плочките ни дава възможност да предложим разнообразни идеи за дизайн на вашата баня, интериор и екстериор.

 

Средиземноморска мечта в марокански стил

С помощта на най-модерните производствени технологии керамичните плочки Ceramica Empoli възраждат традиционния средиземноморски стил. Ретро мотивите, родени през миналия век, са един от най-важните символи на средиземноморската архитектурна култура, които пренасят в наши дни традиционната красота на мароканския стил.

Чрез Ceramica Empoli топлината и нежността на средиземноморския дизайн ви посреща с нова енергия. Дълбочината на старинните култури отново е в светлината на прожекторите благодарение на уникалния дизайн, очарователните детайли и изключителното качество на новите серии гранитогрес.

Плочите са с размер 20х20 см., а възможностите за приложение са както в интериора така и в екстериора. 

Серия ЕTNA

ЕTNA е поредната перла в продуктовата гама на световноизвестния производител на санитарен фаянс BOCCHI. При създаването на продуктите дизайнерите на серията фокусират вниманието си върху формата и пропорциите. Цялата колекция е игра на асиметрични кухини във формата на яйце с нежни извити повърхности. Формите на санитарния фаянс отразяват мекотата на естествените елементи докато мебелите се характеризират с минималистични основни форми. Контрастната комбинация между тях подчертава красотата и на двата елемента.

Серия Еtna включва пълен комплект обзавеждане за баня – мивки тип моноблок, мивки за вграждане, мивки тип купа, мивки за стенен монтаж, конзолни тоалетни, конзолни бидета, вани, душ кабини, мебели за баня. Серията се предлага в 14 цветови комбинации.

В продължение на 63 години BOCCHI предлага на своите клиенти иновативни продукти с изключително високо качество. Днес марката BOCCHI е символ за дизайн, качество и грижа за хората и природата.

Серия ETNA е разработена за BOCCHI от дизайнерите Клаудия Данелон и Федерико Мерони от студио DenelonMeroni – Лондон.


 

Glassbox

Нова серия казанчета за тоалетна чиния Glassbox.
Защо да изберете казанчета Glassbox?

• Лесен и бърз монтаж;
• Изключителен дизайн;
• Съвместимост с всички конзолни и стоящи тоалетни;
• Безшумни механизми за пълнене на чистата вода и самопочистваща система;
• Ecofriendly технология.

GLASS PANEL – стъклени панели за казанчета за вграждане за тоалетни чинии с вграден сензор за движение и touch сензор
• Управление чрез инфраред сензор – сензорът се активира когато ползвателят се намира на разстояние от 20 до 100 см. от стъкления панел. Led светлина в 15 цвята по избор известява ползвателя за активацията на инфраред сензора.
• Сензор за движение 3/6 литра – когато не е активиран touch сензор сензорът за движение активира казанчето и излива 3 литра вода в тоалетната чиния при престой под 40 секунди, а при престой на ползвателя над 40 секунди излива 6 литра вода;
• Touch сензор – Ползвателя може да командва стъкления панел чрез докосване на кръглата зона в центъра на линиите. Изливат се 3 литра вода при докосване на дясната кръгла зона и 6 литра при докосване на лявата зона;
• Захранване – 230V/6VDC;
• Материал – закалено стъкло с дебелина 6 мм.