0

Категории

Вижте всички статии

Създаваме стилни бани в хармония с природата

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Процесът на изграждане на банята ни води към няколко важни предизвикателства.

Като краен резултат ще бъдете очаровани и възхитени от красивият, функционален и добре обмислен дизайн.

Банята е точно това специално място, от където започва и завършва нашият ден. В банята оставаме насаме със себе си, грижим се за хигиената и красотата си, забравяме за нерешените ни проблеми и получаваме чувство за радост и наслаждение. 

 

Водени от силното ни желание да създаваме стилни бани, ясно осъзнаваме и необходимостта от залагане на решения, които ще помогнат на всеки наш клиент да бъде в хармония с природата. Това всъщност е и другото предизвикателство пред нас при изграждането на банята. 

 

С всеки изминал ден все повече се убеждаваме, че икономията на вода е един от най-ефективните начини да защитаваме околната среда. 

 

Идеите ни за дизайн на баня винаги включват особено внимание при подбора на санитарното оборудване - смесителите за мивка, душ системите, смесителите за душ, тоалетните чинии и структурите за вграждане.

 

Наред с огромния избор от смесители за мивка, смесители за душ и вана, смесители за вграждане, смесители за кухня, душ системи и душ комплекти, термостатични смесители и структури за вграждане, с които всеки наш клиент може да допринесе за опазването на околната среда, представяме едни от най-предпочитаните колекции смесители и санитарно оборудване.  

 

1. Една красива и добре обмислена колекция смесители DIAMENTINA, които съчетават в себе си модерното с елементи от класиката. Колекцията смесители се предлага с 3 вида покрития - хром, злато и черно.

Смесителите с покритие "злато и черен мат" се произвеждат по високотехнологичен метод PVDRONICS, благодарение на което повърхността на смесителите придобива допълнителна защита към химикали, запазване на качеството на цвета и висока устойчивост срещу надрасквания.

Технологията PVDRONICS е здравословна и екологически чиста.

Колекцията съдържа:

 

 

 

 

 

2.  Идеалния избор за тези, които търсят перфектното в дизайна е колекцията смесители GEO. 

Серията съдържа:

 

 

 

3. Колекция смесители DORLIA  е решение за тези, които търсят унисона от кръглите и квадратни форми в един продукт.

Серията смесители се предлага с покритие хром или черен мат и включва: 

 

 

 

 

4. Благодарение на високото качество на керамичната глава "Cold Start" смесителните батерии ALAMERA за баня и кухня са водоспестяващи и енергоспестяващи едновременно. Движението на ръкохватката е само на ляво, като по този начин постепенно се увеличава температурата и силата на струята на водата, с което се ограничава разхода на енергия и вода. 

Серията смесители се изработва с 3 вида покрития - хром, злато и черно. 

Колекцията съдържа: 

 

 

 

 

 

 

 

5. С колекция смесители NOBIA ще внесем елегантност и практичност във всяка баня. Визията с издължения чучур поставен под наклон позволява още по-голямо удобство при използване. 

Колекцията съдържа:

 

 

 

6. Колекция смесители ALORA се изработва с 3 вида покрития - хром, злато и черно.

Серията съчетава в себе си високо качество и стил едновременно.

 

Колекцията предлага: 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари