0

Категории

Вижте всички статии

Тоалетната чиния с биде - елегантно и удобно решение за малки бани и тоалетни

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Всички бихме искали да разполагаме с просторна баня, в която да можем да отделим време за себе си, за личната си хигиена, да се отпуснем и да се заредим за следващите часове от деня. Много често големината на банята не е достатъчна да разположим в нея тоалетна чиния и отделно биде. Високотехнологичните решения, с които се постигат нови иновативни решения за баня, са тоалетните чинии, които комбинират няколко важни функции в един и същ продукт.

 

Един от тези продукти е тоалетната чиния, която претърпява множество промени и развитие във времето, благодарение на които вече успешно изпълнява функциите и на биде.

Конкретен пример е конзолната тоалетна чиния с вградено биде. За да се възползваме от предимствата на тоалетната чиния с вградено биде е достатъчно да се избере и монтира подходяща структура за вграждане и смесител за вграждане за биде в стената. Изграждането на тази система осигурява изчистена визия, естестическа издържаност на банята като цяло и комфорта от лесния достъп до топла и студена вода за висока интимна хигиена. 

 

  

 

Едно от най-новите постижения, от които можем да се възползваме са конзолните тоалетни чинии с биде, при които смесителят е интегриран отстрани на самата тоалетна. Привлекателност на визията се постига чрез естетичните форми на тоалетните чинии и дискретните размери на смесителя за биде, а възможността за лесен достъп до ръкохватката на смесителя повишава комфорта при употреба. 

 

  тоалетна с биде и вграден смесител

 

Допълнително предимство към всички удобства и функции на този тип тоалетна чиния е осигуряването на най-висока хигиена в банята и тоалетната, посредством използването на иновативната технология "Rimless" - "без ръб". Тоалетните чинии, произведени "без ръб" ни дават възможност да постигаме максимална хигиена както на тоалетната чиния, така и да се грижим за собствената си лична хигиена на най-високо ниво.   

 

     конзолна тоалетна с вградено биде и интегриран смесител

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари