0

Категории

Вижте всички статии

За почитателите на камъка - гранитогреси и плочки за баня с дигитален принт на камък

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Банята е помещение, което също като спалнята е нужно да ни осигурява спокойствие и релакс. 
Ако сте почитател на изчистения дизайн и стилното излъчване на камъка тази статия е именно за Вас. 

Самата визия на плочките за баня с дигитален принт на мрамор, травертин, оникс или друг вид, придава на банята усещане за лукс. 

Днес ще Ви дадем няколко съвета за това как да създадете най-подходящата за Вас баня

  • Ако сте човек, който обича съчетанието от натурални материи и повърхности, най-подходящия дизайн за Вашата баня е комбинацията от плочки с визия на камък и дърво. В зависимост от помещението и Вашите предпочитания може да подходите с акцент от дърво/камък в един от кътовете в банята. Подходящ кът е душовото пространство или изградения куфар на конзолната тоалетна чиния. Присъствието на два натурални материала се допълват и създават усещане и за стил, и за топлота. 
  • Друг вариант, на който Ви предлагаме да обърнете внимание е комбинация от два камъка контрастиращи един с друг. По този начин може да постигнете визуално усещане за по-широко или по-високо помещение. В случая, когато искате да разширите визуално Вашата баня е нужно плочките да бъдат разположени по хоризонтала, а когато целта ви е да изградите визуална представа за висота разположете контрастиращите плочки за баня по вертикала. Чрез създаването на контраст можете да разделите визуално отделните зони - душ, тоалетна, мивка. 
  • Ако пък Вие сте човек, за който по- подходящ е минималистичния и изчистен дизайн, без силни акценти и комбинация от материали, Ви съветваме за изберете една фонова плочка в неутрален цвят и не толкова силно изразена структура на плочка с визия на камък. Ако искате Вашата баня да бъде със съвсем леки щрихи на акцент Ви предлагаме да разположите изчистената фонова плочка като основна и да добавите елемента на камък в ниша, зад мивката или изцяло на някоя от стените. 

​Предлагаме Ви да разгледате подбраните в галерията от нас идеи за дизайн на баня и да се вдъхновите заедно да направим и Вашата уникална и персонално проектирана за Вас баня. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари